Mød Strøjer Tegl på Building Green i København d. 31. okt. og 1. nov. 2018

Tegl er både robust, bæredygtigt og helt naturligt

Strøjer Tegl deltager igen i 2018 på Building Green Copenhagen onsdag den 31/10 og torsdag den 1/11 , som giver mulighed for at komme i dialog med arkitekter, ingeniører, bygherrer osv. til fremtidens bæredygtige byggerier. På standen har vi stor fokus på at informere om det historiske danske tegl til facader, som Strøjer Tegl har produceret de seneste 150 år.

Hos Strøjer Tegl oplever vi stor interesse for dansk produceret beklædningstegl, som selvfølgelig også udstilles på Building Green stand 15. UNITY serien er teglsten specialfremstillet som beklædningstegl til facader. De naturlige nuancer er resultatet af danske lerforekomster i kombination med brændingseffekter. Mulighederne er mange og tilpasses det enkelte projekt med arkitekt og bygherre. UNITY monteres på vandrette lægter med systemskruer. Montagen er enkel, hurtig og vejrligsuafhængig. Selvfølgelig er der også mulighed for at besigtige Strøjer Tegls øvrige tegl til facader som mursten, teglskaller og petringer.

Bæredygtig og cirkulær tankegang er dagligdag hos Strøjer Tegl og vi optimerer løbende vores ressourceudnyttelse og indretter produktionen, så spild recirkuleres i produktionsprocessen og genbruges. Besøg bl.a. vores lab udstilling på stand 15 og få indsigt i bæredygtig teglproduktion og gode budskaber som lokale danske lerforekomster, rensning af røggasser, procesvand recirkuleres og genbruges, rester af ler og tegl recirkuleres og genbruges.

Tilmeld dig ved at klikke på billedet

VIND EN STRØJER TEGL BUDCYKEL

 

Kom forbi vores stand og deltag i konkurrencen om en lækker Strøjer Tegl budcykel.
Vi ses i Forum, København på stand 15.

 

Udgivelsesdato - 23.oktober 2018
«
»