“RADIO TEGL” er navnet på den nye podcast fra DANSKE TEGL

Nyt initiativ fra DANSKE TEGL er RADIO TEGL, som gennem ti podcast vil tage lytterne med bag kulissen på nogle af landets store og fascinerende byggeprojekter med tegl. Teglproducenter, arkitekter og bygherrer fortæller om samarbejdet, der er med til at skabe smukke og holdbare teglbyggerier.  Udsendelserne har en varighed på ca. 30 minutter og er tilrettelagt af Katrine Nyland Sørensen, tidligere medarbejder på DR. RADIO TEGL kommer med en ny udsendelse den første i hver måned. Download den første podcast om Trafiktårnet, med Tranberg Arkitekter og Petersen Tegl på http://www.dansketegl.dk/radiotegl

Trafiktårnet

Tranberg Arkitekter

RADIOTEGL:
RadioTegl giver information og inspiration til at arbejde innovativt med tegl. Vi møder teglproducenter, arkitekter og bygherrer og hører om deres samarbejde, der er med til at skabe smukt og holdbart byggeri rundt om i landet. RadioTegl kommer med en ny udsendelse den første i hver måned.

DANSKE TEGL:
DANSKE TEGL repræsenterer teglværker og producenter af mørtel og har som sit fornemste mål at fremme det murede byggeri til glæde for både arkitekter, bygherrer, brugere og ikke mindst vores samfund.

Trafiktårnet

Tranberg Arkitekter

Udgivelsesdato - 27.november 2018
«
»